skip to Main Content

Blomster, kranse og buketterPå denne side finder du de mange forskellige varianter af blomster sammensætninger og opsætninger, som traditionelt bruges til bisættelser og begravelser. Der findes både almindelige blomsterbuketter, eller bårebuketter, som de også kaldes. Derudover er der blomsterkranse, blomsterhjerter, blomsterpuder, blomsterkors, og kistedekorationer.

Herunder kan du se eksempler på de forskellige typer af blomster, og få en ide om hvad du kunne tænke dig, og den pris du kan forvente at skulle betale for opsætningen eller sammensætningen. Du er velkommen til at bestille blomsterne gennem Hjertebegravelse, eller hos blomsterhandleren selv – prisen er den samme.

Blomsterbuketter

Blomster buketterne herunder er til inspiration. Når du bestiller, så kan der være udsving i blomsternes farver, afhængigt af årstid. Blomsterbuketter koster typisk fra 200 – 1500 kr.

 • blomsterbuket 1 - bårebuket
  blomsterbuket 1 - bårebuket. Pris fra 200-1500 afhængig af bukettens størrelse.

Kistedekoration

Kistedekorationen er en stor blomsteropsætning, som placeres på låget af kisten. Den kan sættes af ved gravstedet, så man kan nyde de mange blomster også efter højtideligheden. Priser på kistedekorationer varierer fra 1750 – 5000 kr.

 • kistedekoration 1
  Kistedekoration 1 - blomster kan variere på grund af sæson

Blomsterhjerter, puder og kors

Blomsterhjerterne er til inspiration. Der kan være udsving i blomsternes farver, afhængigt af årstid. Blomsterhjerter koster typisk fra 500 – 4000 kr. Der er også et eksempel på et blomster kors og en blomsterpude.

 • blomsterpude
  Blomsterpude - priser fra 350 - 1500

Bårekranse

Blomsterkranse eller Bårekranse findes i mange forskellige størrelser. Blomsterne afhænger selvfølgelig af årstiden. Priser varierer fra 750 – 3000 kr.

 • Bårekrans 1 - med årstidens blomster
  Bårekrans 1 - med årstidens blomster.

Blomsterbånd

Blomsterhandleren kan lave et bånd med tekst til din blomsterbuket eller bårekrans. Båndet er som regel lavet af silke, og har påtrykt en afskedshilsen og eventuelt hvem afsenderen er. Det kan for eksempel være “Familien”, “Vennerne”, eller et person navn. Blomsterbånd fås fra 200 kr.

 • Blomst med bånd 1
  Blomst med bånd 1

Blomster bestilles gennem interflora

Back To Top
Call Now ButtonRing nu