skip to Main Content

Hjertebegravelse Hillerød

Frederiksborg Slotskirke - Nordsjællands størsteHos Hjertebegravelse Hillerød har vi altid hjertet med. Det vil sige, at vi gør alt hvad vi kan, for at virkeliggøre dine behov og ønsker.

Service og kvalitet er to af de allervigtigste ting for os i Hjertebegravelse Hillerød, og derfor yder vi netop dét ekstra for dig. Vi mener ikke at det er de pårørende, som skal stå med alt arbejdet og planlægningen omkring højtideligheden, da vi ved hvor meget det betyder og fylder, når man har mistet en. Derimod hvis du ønsker at gøre noget selv, eksempelvis købe blomster, så er det også muligt.

God service for os, er at lytte til dine ønsker og idéer, og derefter efterleve dem, også selvom det ikke er den nemmeste løsning. Vi rådgiver altid efter vores mange års erfaring, og sikrer os at vores rådgivning passer til jeres behov.  Vi er selvfølgelig til rådighed 24/7 og du må hellere stille et spørgsmål for meget end et for lidt.

Du vil opleve at vi altid tager den tid du har brug for, og at vi støtter jer igennem hele forløbet.

Er der forskellige slags begravelser eller bisættelser?

Oftest foregår en højtidelighed i en kirke med en præst, men sådan behøver det nødvendigvis ikke være.

Hos os i Hjertebegravelse Hillerød kan du nemlig selv bestemme hvordan ceremonien skal foregå. Nogle ønsker ikke en præst, andre ønsker selv at tage musik med. Vi tilbyder også at stå for højtideligheden hvis det ønskes. Mange ønsker selv at stå for ceremonien, det vil sige at de pårørende selv siger et par ord, selv styrer musikken og styrer hvordan der bliver sagt farvel. På den måde bliver det helt personligt og som man selv ønsker det.

Dette tales selvfølgelig igennem, så vi i samarbejde kan få skabt den helt rigtige afsked til den du har mistet. Den indledende samtale bliver enten taget hos dig i dit hjem eller i et af vores hyggelige samtalelokaler.

Hjertebegravelse Hillerød kan findes på adressen Frederiksværksgade 89B, 3400 Hillerød. Eller på vores samtalekontor på Skansevej 24, 3400 Hillerød

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller E-mail på info@hjertebegravelse.dk

Hjertebegravelse har døgnvagt 24/7

Herunder kan du se de byer, hvor du kan finde Hjertebegravelse ApS.

Hjertebegravelse Hillerød

Back To Top
Call Now ButtonRing nu