skip to Main Content

Dyssegaards Kirken kistepynt
I Danmark har vi tradition for at pynte kisten. Dette gøres ofte med en stor båredekoration, som fremstilles af en professionel blomsterbinder. Det er også muligt at bruge andre genstande, som afdøde var særligt glad for, som kistepynt. Det kan blandt andet være medaljer, hatte eller stokke.

Hvis man vælger en kistepynt af blomster, er der mange forskellige muligheder, men oftest laves kistepynten af årstidens blomster og pyntegrønt.

Blomsterdekorationer pyntes tit også med et silkebånd med tekst som for eksempel “En sidste afsked – Familien”eller “Tak for alt – Børnene”

Som pårørende kan du bestille fra Hjertebegravelses udvalg af blomsterdekorationer, eller gå til en af vore blomsterbinder samarbejdspartnere.

Hvor ender kistepynten?

Båredekorationen kan følge med kisten til krematoriet, eller lægges på/ved gravstedet i forlængelse af begravelsen. Er der tale om en bisættelse vælger nogle pårørende at blomster lægges ved de ukendtes grav. Andre pårørende vil gerne have kistepynt, kranse og bårebuketter lagt ved det kommende urne gravsted.

Back To Top
Call Now ButtonRing nu