Om Hjertebegravelse

Hvem er vi – om Hjertebegravelse

Hjertebegravelse har arbejdet med bedemandsvirksomhed igennem en årrække. Vi har besluttet at genindføre god kvalitet og et højt serviceniveau i bedemandsbranchen.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Pris eller kvalitet?

Der har i en årrække været stor fokus på at udføre begravelser og bisættelser så billigt som muligt.

Desværre er det sket på bekostning af kvalitet og service. Resultatet er blevet, at de efterladte står med både sorgen og meget af det praktiske arbejde, som tidligere blev udført af bedemænd, blot for at spare en smule på omkostningerne ved bisættelsen.

Vores bedemænd mener, at det ikke er det værd, for de efterladte. Når dødsfaldet indtræffer, er der ingen grund til at bede de pårørende om at udføre et stykke arbejde, som de fleste kun oplever at komme i nærheden af ganske få gange i livet. Det kan være meget forvirrende at skulle finde rundt i en masse nye regler og procedurer, når man er midt i en personlig sorg.

Derimod giver det god mening at overlade arbejdet til folk der ikke laver andet, og som professionelt kan håndtere bisættelsen eller begravelsen.

Kontakt om Hjertebegravelse

Kontakt Hjertebegravelse.dk hvis du ønsker en god service og et godt resultat, når det kommer til den sidste afsked. Vi giver hjertelig og personlig rådgivning hele døgnet. Ring på 72 24 72 00 for at få fat på bedemanden fra Hjertebegravelse.dk

Hos Hjertebegravelse sætter vi stor pris på værdighed, når det gælder udførelsen af vores services samt kvalitet i de materialer vi benytter. Alle kister er af nordiske materialer, og vi har et stort udvalg af bionedbrydelige urner. Den anvendte maling er naturligvis miljøvenlig, og produkterne er produceret i Skandinavien.

Vi deltager løbende i aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder, så du altid har sikkerhed for den bedste behandling. Hjertebegravelse hjælper dig med at arrangere den bedst mulige bisættelse eller begravelse. Livet er smukt, det skal den sidste afsked også være.

Hvem er hjertebegravelse?

Vi er 4-5 bedemænd der driver hjertebegravelse.dk. Vi samarbejder naturligvis med andre bedemænd, og det er et kvalitets stempel, der betyder at vi har en høj kvalitet i udførelsen af vore opgaver.

Vores fokus ligger på at give kunden en oplevelse der ligger ud over hvad man normalt forventer af en bedemand.

Hos Hjertebegravelse kan du ikke købe den billigste gør-det-selv begravelse, hvor du kan spare nogle tusinde kroner ved at gøre det hele selv.

Vi garanterer dig at hele forløbet bliver fulgt tæt af vore professionelle bedemænd, og at alle udfordringer bliver løst på den bedst tænkelige måde. Vi vil gøre alt for at imødekomme netop dine/afdødes ønsker.

Hvis du ønsker at få afholdt en bisættelse eller begravelse, uden problemer, så skal du vælge hjertebegravelse.dk. Vi hjælper pårørende i det meste af Nordsjælland, Storkøbenhavn og København. Du kontakter os på 72 24 72 00, og får hurtigt en aftale med en af vore dygtige lokale bedemænd.

Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL