Om Hjertebegravelse

Hjertebegravelse har arbejdet med bedemandsvirksomhed igennem en årrække. Vi har besluttet at genindføre god kvalitet og et højt serviceniveau i bedemands branchen.

Bedemand i Nordsjælland og København

Pris eller kvalitet?

Der har i en årrække været stor fokus på at udføre begravelser og bisættelser så billigt som muligt.

Desværre er det sket på bekostning af kvalitet og service. Resultatet er blevet at de efterladte skal stå med både sorgen og meget af det praktiske arbejde som tidligere blev udført af bedemænd, for at spare en smule på omkostningerne ved bisættelsen.

Vores bedemænd mener, at det ikke er det værd for de efterladte. Når dødsfaldet indtræffer er der ingen grund til at bede de pårørende om at udføre noget arbejde, som de fleste kun oplever at komme i nærheden af ganske få gange i livet. Det kan være meget forvirrende at skulle finde rundt i en masse nye regler og procedurer når man er midt i en personlig sorg.

Derimod giver det god mening at overlade arbejdet til folk der ikke laver andet, og som professionelt kan håndtere bisættelsen eller begravelsen.

Kontakt Hjertebegravelse

Kontakt Hjertebegravelse.dk hvis du ønsker en god service og et godt resultat når det kommer til den sidste afsked. Vi giver hjertelig og personlig rådgivning hele døgnet. Ring på 72 24 72 00 for at få fat på bedemanden fra Hjertebegravelse.dk

Hos Hjertebegravelse sætter vi stor pris på værdighed når det gælder udførelsen af vores services, og kvalitet i de materialer vi benytter. Alle kister er af nordiske materialer, og vi har et stort udvalg af bionedbrydelige urner. Den anvendte maling er naturligvis miljøvenlig, og produkterne er produceret i Skandinavien.

Vi deltager løbende i aktuelle kurser, så vi kan holde os ajour med lovgivning og muligheder, så du altid har sikkerhed for den bedste behandling. Hjertebegravelse hjælper dig med at arrangere den bedst mulige bisættelse eller begravelse.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg