Transport af urne til og fra krematoriet og kirkegård

Hjem » Hjertebegravelses opgaver » Transport af urne til og fra krematoriet og kirkegård

Når de pårørende har besluttet om afdøde skal begraves eller bisættes skal der vælges kiste og eventuel urne. Hvis afdøde skal bisættes (kremeres) skal urnen til krematoriet.

Transport af urne til krematoriet

I forbindelse med kørsel af kisten til krematoriet tager bedemanden typisk urnen med til afdødes aske. Hvis det er en speciel urne, kan den godt være længere undervejs, og bedemanden må derfor tage hen til krematoriet med urnen senere.

Krematoriet giver bedemanden besked om hvornår urnen kan afhentes. Der kan gå op til 14 dage før urnen er klar til nedsættelse. Transport af urne sker altid i en særlig transportkasse, så der ikke sker noget med den.

Bedemanden fra Hjertebegravelse aftaler derefter med kirkegården hvornår urne nedsættelsen kan ske, og hvis familien ønsker det, kan de deltage i nedsættelsen af urnen.

Hvis afdøde har ønsket at ligge på de ukendtes gravsted, får man normalt ikke mulighed for at overvære urne nedsættelsen, men man får besked når det er foregået.

Der er også mulighed for at nedsætte urnen på privat grund, sprede asken over havet, eller nedsætte urnen i en skovbegravelsesplads. Læs mere her

Vangede kirke transport

Bedemand Hjertebegravelse

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg