Udtalelser fra kunder

Kære Henrik Andersen

Min familie og jeg ville blot takke for en meget fin indsats i forbindelse med min mands bisættelse den 30.11.16.
Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

Tak for god hjælp.

Annette M. med familie.

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdte deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.
Annette M. maPårørende til Esta C.ed familie.

Forløbet en endnu ikke overstået. Urnen er ikke udleveret endnu, men indtil videre har det været et godt forløb. Bedemanden har været en rigtig stor hjælp. Han tog sig af det hele, hvilket vi pårørende satte meget pris på.
Udtalelse fra pårørende til Peter L.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

Jonna N.

Jeg valgte Hjertebegravelse, bedemand Henrik Andersen.
Mødet med bedemanden var nemt idet afdøde havde afgivet sine ønsker til mig , så selve mødet tog ca ½ time, Henrik var/er professionel, forstod straks hvordan jeg ville have det. Mindehøjtideligheden på Hvidovre Hospitals kapel :- kisten var pyntet med den smukke kistedekoration jeg havde bestilt , levende lys etc.
Henrik har altid svaret på mine opkald med det samme og sat det i værk jeg måtte ønske.
Endelig regning har jeg ikke fået endnu , gr Bispebjerg hinker lidt bagud med oplysning om omkostningerne.
Alt i alt , en super professionel behandling af et ordentligt menneske.
Pårørende til Jørgen P.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg