skip to Main Content

Tal med din Bedemand

Kokkeda Kirke BedemandNår du taler med bedemanden, så aftaler i indbyrdes på hvilke områder, og med hvad, i ønsker hjælp og rådgivning. Samtalen foregår ofte i afdødes hjem, men kan selvfølgelig foregå hos dig, eller hos bedemanden.

Hjertebegravelses bedemand udfylder dødsanmeldelsen. Du eller den nærmeste pårørende underskriver anmeldelsen. Hjertebegravelses bedemand sørger for at aflevere dødsanmeldelsen til begravelsesmyndigheden, der er kordegnen eller præsten i sognet, hvor afdøde boede.

Her finder du Hjertebegravelses bedemand:

Hjertebegravelse arbejder i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Københavnsområdet og på Sjælland, og har samarbejde med kirkekontorer i Allerød, Birkerød, Gentofte, Hillerød, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Lyngby og Virum, samt landsbyerne omkring byerne. Desuden har Hjertebegravelse kontorer i Jyllinge, og på Nørrebro og Østerbro.

Bedemandens normale opgaver omfatter følgende:

Udfyldelse af papirer og attester. Forsendelse af, eller kørsel til myndighederne med papirer. Planlægning af bisættelsen eller begravelsen i samarbejdet med præsten. Alternativt kan bisættelsen foregå uden præst, hvis for eksempel afdøde ikke var medlem af folkekirken. Aftale mellem familie og præst. Præsten holder en tale over afdøde baseret på samtalen.
Herudover sørger bedemanden normalt for afhentning og iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning ved kiste ilægningen. Desuden er rustvognskørsel til og fra kirke eller kapel samt transport af urne til kirkegård en del af hjertebegravelses arbejde. Der kan desuden forekomme Kørsel med blomster fra kirke til kirkegård.

Andre områder som Hjertebegravelses bedemand beskæftiger sig med er bestilling af båre dekorationer, kranse, kistepynt, musik, sanger, dødsannoncer, stenhugger og hvad der ellers måtte ønskes hjælp til.

Din bedemand hjælper også med ansøgning om begravelseshjælp fra kommunen, Sygesikringen Danmark samt evt. private begravelseskasser. Hjertebegravelse undersøger om afdøde er berettiget til hjælp ud over den hjælp der kan fås fra det offentlige.

Bedemanden giver dig et prisoverslag over udgifterne ved bisættelsen eller begravelsen. Hjertebegravelse kan ikke give dig en 100% garanti for at prisoverslaget holder, da en del af udgifterne i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen stammer fra underleverandører, hvor priserne kan ændre sig. Desuden kan ænsket til bisættelsens eller begravelsens omfang ændre sig, og i det tilfælde vil hjertebegravelse fremsende eller orientere om et nyt revideret prisoverslag.

Hjertebegravelse findes lokalt i Allerød, Lyngby, Hillerød, Hvidovre, Jyllinge, Nørrebro og Østerbro

Hjertebegravelse i Allerød
Gydevang 18 B
3450 Allerød

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse i Lyngby
Parallelvej 14
2800 Kongens Lyngby

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse i Hillerød
Frederiksværksgade 89 B
3400 Hillerød

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse i Hvidovre
Landlystvej 44 C
2650 Hvidovre

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse i Jyllinge
Osvej 1
4400 Jyllinge

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse på Østerbro
Østerbrogade 113, 3-308
2100 København Ø.

Tlf: 72 24 72 00

Hjertebegravelse på Nørrebro
Dagmarsgade 26, 174
2200 København N.

Tlf: 72 24 72 00


Kontakt Hjertebegravelse

Back To Top
Call Now ButtonRing nu